Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM) er viktige grep hvis man ønsker å være synlig i markedet i dag. C media AS benytter de nyeste og mest effektive verktøyene, og våre løsninger vil kunne utgjøre en betydelig konkurransefordel for din virksomhet eller organisasjon.

Hva og hvordan?
SEO gjør deg synlig på utvalgte søkeord. Vi optimaliserer utelukkende i Google, som er den viktigste søkemotoren i Norge. Målet er hele tiden å skaffe ditt nettsted riktig trafikk, slik at du fanger nye brukere mest mulig effektivt. Det er synlighetens fremste funksjon.

At brukeren klikker på resultatet som er deg, er bare første skritt. Lenken må også føre til riktig side på nettstedet ditt, og den må konvertere. Alt dette kan vi, og vi tar ballen fra start og sørger for at den havner i mål.

Vi begynner alltid med en analyse. Denne gir de unike og viktige svarene på eksakt hva som må gjøres i ditt tilfelle, blant annet hvilken status nettstedet ditt har i dag, hvordan vi kan synliggjøre deg i organiske søk og hvilke søkeord som er de mest treffsikre i akkurat ditt tilfelle.

Ta en uforpliktende prat med oss allerede i dag, så blir vi enige om hva vi kan og bør gjøre for å hjelpe deg opp i toppen av søkeresultatene, kontakt Thomas Lillebror Finne på telefon 406 26 262 eller på e-post: thomas@cmedia.no