Om oss

C media

C media leverer innholdsmarkedsføring og rådgivning som forteller din historie


C media, etablert i 2008, er et ungt selskap med en erfaren stab. Vårt overordnede mål er å skape verdier for deg som kunde. Dette måles vi på, og vi er stolte av våre sterke resultater, referanser og mange suksesshistorier.


Å presentere et budskap er ofte viktig, og ofte komplisert. Det er mange faktorer å ta hensyn til, og å skulle orientere seg i en hektisk mediehverdag er en omfattende oppgave. Derfor skal du be oss om råd, fordi det er dette vi gjør hver dag. Vi vet, kort sagt, hvordan.


Vi jobber på flere plattformer, både på papir og digitalt. Content Marketing, innholdsmarkedsføring, er i sterk vekst, og vi har valgt å inkludere dette i de øvrige spesialiseringene våre.


Med kjerneverdier som tillit, soliditet og faglig dyktighet bygger vi varige relasjoner i markedet. Vi vil gjerne bli kjent med deg og dine behov, og ser frem til å finne løsninger og tilnærminger som kan bidra til å synliggjøre det du står for. Ta kontakt med en av oss i dag, så slår vi av en prat om hva vi kan gjøre, og hvordan vi kan skape konkrete verdier for deg. 


Se hvor og hvordan vi jobber

Til kontakt→